Tillbaka (:

Ja, nu har jag då varit lite mindre aktiv med min blogg. Jag har liksom varit borta hela helgen och inte haft någon dator. men jag tänker iallafall berätta allt om min helg och lite till (:
I fredags vid 17.00 åkte jag på konfaläger, med konfagruppen då, vi åkte till kulltorp som ligger typ i småland.
Första dagen så chillade vi mest, vi typ bestämde vem som skulle göra vad på konfimeringen. Det är typ olika pjäser som man ska vara med i och spela upp i kyrkan. (:
Sen på lördagen då gick jag, pilla, jossan och nanna upp 6.30 på morgonen och sprang runt sjön som var ungefär en halv mil, det var väldigt jobbigt och jag fick skoskav, men det var ändå skönt. (:
sen så typ jobbade vi lite och hade allmänt tråkigt, sen så gick vi till sjön och badade.. Det var fett kallt i vattnet och skitit vatten var det också.. :O x)
Sen så typ skulle vi dra till kiosken och köpa godis, dom som ville asså (:
Jag hade inga pengar så jag köpte inget. :(   Men, men..
sen så drog vi hem och åt och hade allmänt tråkigt igen, sen så typ drog vi till kyrkan och hade gudstjänst.. tråkigt.. men sen så stannade några kvar i kyrkan för att öva på sin pjäs. det var jag, nanna, pilla, jossan och Tessan (:
Jag och nanna typ bara tramsade, men det var fett kuul anywayys  x) <33
sen så drog vi tillbaka till huset där vi sov och var lite sociala.. sen så gjorde jag och nanna färdigt våran uppsats om jesus. x) Jesus, Livets väg.. Döpte vi den till  x)
Sen på söndagen gick vi upp och åt frukost och packade och städade våra rum :S trååååååkiiiigt  x)
sen åkte vi hem typ vid 14.00 och var hemma typ 15.00 så vi fick sitta i församlingshemmet i typ 1 timme och sega.. inte kuuul  :( sen var det gudstjänst..  x) då döptes Jossans lillasyster till Alva Jenny Edit(h)  (: Haha, det var kuul  (:
sen åkte man hem och typ segade och gick sedan och la sig och sov.. man var väl lite trött  (:
sen idag har man typ vart i skolan och fortsatt på no provet och jag tror att jag får iaf vg på det (:
Jag hade typ glömt mina nycklar så jag fick typ gå runt med min väska (Som jag aldrig har på måndagar i vanliga fall  xD) hela dagen. (:
Sen åkte man hem och typ somnade i fåtöljen (Stavning ?) och åt sedan typ vid halv fem eller ngt..
Sen så packade man för att sedan dra hem till bästa systern  <33  :D Så nu sitter jag här i hennes säng med henne bredvid efter en lång och läskig cykeltur genom den mörka skogen x) Ska ju sova här (: sen imon ska man dra till stan och typ sitta på bibblan och plugga, vi har ju hemstudiedag (: Jaja.. Men nu ska jag väl sluta störa er, ni har säkert viktigare saker att göra än att läsa min blogg  (: Men tack iaf (:
Kommentarer uppskattas väldigt mkt.. Både positiv och negativ kritik gillas (:

Kysshejj bejjbs <33

Kommentarer
Postat av: Melissa

Hejsan! Tack för att du var med och tävlade om vinna Månadens blogdesign!

Tyvärr blev du inte den vinnande men en ny tävling om en bloggdesign har kommit upp som ska lottas ut!mvh Lavali

2009-04-21 @ 12:57:13
URL: http://lavali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0